Oskarbollen er tilbake onsdag 22. mars: Seks kjappe med Oskar om Norges heiteste bolle!

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Oskarbollen er tilbake onsdag 22. mars: Seks kjappe med Oskar om Norges heiteste bolle!

Oskarbollen – Oskars trippel sjoko – ble revet ut av butikkhyllene hos KIWI, MENY, SPAR, Joker og Nærbutikken så det ljomet. Nå er produktet som er en limited edition uke 8-17 tilbake! Vi tar seks kjappe bollespørsmål med Oskar Westerlin om den aktuelle og ettertraktede Oskarbollen.

Publisert

1. Bollehysteri i butikk fra 22. mars, da eller? Hvilke forventninger har du når bollen endelig er tilbake?

Spent på å se! Tror det er mange som vil teste, som ikke klarte å få tak i den i første runde. Alle skal få!

2. Hva har overrasket deg mest i prosessen med å utvikle en egen sjokoladebolle?

Da jeg var på besøk i bakeriet hos Bakehuset og fikk se hvordan bolla faktisk blir laget, ble jeg enormt fascinert og imponert over det sinnsyke maskineriet som trengs for at bollene skal komme ut i butikk. Tenk at de sprøytes en og en med en sjokoladepistol! Det synes jeg var veldig gøy. Jeg ønsker meg egentlig en sånn sjokoladepistol når jeg tenker meg om.

3. Hvorfor er du så glad i sjokoladeboller?

Jeg elsker bakevarer og jeg elsker sjokolade. Altså, bollen er en perfekt kombo for min del. Og så har jeg savna en skikkelig sjokoladebolle i matbutikken, jeg føler bakerne har kjipa litt på sjokoladen i tidligere boller...

Trippel sjoko: Oskar bidro til å utvikle en egen bollevariant han mener har god nok mengde sjokolade.

Trippel sjoko: Oskar bidro til å utvikle en egen bollevariant han mener har god nok mengde sjokolade.

4. Bollen er omdiskutert og enkelte kritiserer at et produkt med over 400 kalorier markedsføres mot en yngre målgruppe. Hva sier du til kritikken?

Når det gjelder yngre målgruppe er faktisk 83 prosent av følgerne mine over 18 år. Det er de jeg lager innhold til og for. Selvfølgelig registrerer også jeg at ungdom kjøper bolla, men, - det er en bolle, tross alt! Det finnes verre ting her i verden! Er ment som noe ekstra digg man kan unne seg en gang iblant, ikke noe man skal leve på.

5. Bollen ble nylig kåret til «Best i test» av dinside*. Hva sier du til det komplimentet?

De har helt rett! Bolla er supergod, en femmer, om ikke sekser verdig! Kan tyde på at DinSide-panelet har god smak ;-)

Genuint glad i boller: Oskar Westerlin på et av mange besøk hos Bakehuset i utviklingen av Oskar-bollen.

Genuint glad i boller: Oskar Westerlin på et av mange besøk hos Bakehuset i utviklingen av Oskar-bollen.

6. Utallige hobbybakere og flere bakerier har latt seg inspirere og baker nå egne varianter av bollen din. Hva tenker du om det?

Det har vært ett sinnsykt engasjement over hele landet. Veldig kult at folk er så på! At folk vil prøve å lage sin egen variant av bolla ser jeg bare på som ett stort kompliment og gøy å se at folk blir inspirert! Men den originale er den originale – tilbake i butikk 22. mars.

 

*Kilde: https://dinside.dagbladet.no/fritid/roser-sjokobollen-tatt-helt-av/78605649

Relevante produkter

Relevante artikler