French toast
over 20 min
Frokost, Lunsj, Middag
French toast, eller arme riddere som mange kaller det, finnes i mange varianter. Krydre med dine smaker - og servér med bær for en friskere variant.
Ingredienser
(4 porsjoner)
- 1 hel Bakerens Utvalgte Gourmetloff
- 2 dl melk
- 4 egg
- 2 ts sukker
- ½ ts salt
- ½ ts kanel
- ½ ts vaniljesukker
- Smør
- Friske bær
- Lønnesirup
- Sitronmelisse eller mynte
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 180 grader, over- og undervarme.
- Finn frem en langpanne og pensle inn med litt smør.
- Skjær opp brødet i skiver. Visp sammen melk, egg, sukker, salt, kanel og vaniljesukket til en røre. Hell røren over i langpannen og legg brødskivene ned i røren. Vend gjerne på brødskivene slik at alt er godt dynket. Topp med sukker og kanel.
- Stek formen på midterste rille, og stek til brødet har fått en fin og gyllen farge, ca. 15 minutter.
- Server med friske bær, et dryss melis og sitronmelisse.
Vel bekomme!