Brødpudding
over 20 min
Lunsj, Middag
Enkelt å lage! Norsk husmannskost på sitt beste.
Ingredienser
4 porsjoner
- 4 tykke brødskiver
 - 4 egg
 - 3 dl melk
 - 0,5 dl brunt sukker
 - 1 ts kanel
 - 1 vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
 - 50 g mandler
 - 50 g rosiner
 
Slik gjør du
- Sett ovnen på 180 grader.
Skjær skorpene av skivene og del dem opp i biter. Pisk sammen egg, melk, sukker og kanel. Tilsett frøene fra vaniljestangen og mesteparten av mandlene og rosinene.
 - Legg brødbitene i en ildfast form.

 - Hell blandingen over brødet og la det stå og trekke i 30 min. Hell over mer melk om det virker tørt. Dryss over resten av mandlene og rosinenen. 
Stekes i 35–40 minutter.
 - Serveres gjerne med vaniljesaus eller vaniljekesam.

 
Vel bekomme!