Panert kylling

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Panert kylling

over 20 min

Lunsj, Middag

Bruk brødrestene til en kjapp og god middag som hele familien elsker. Eller som snacks når du har lyst på noe godt. 

Ingredienser

  • 3 stk kyllingfileter
  • 2 egg
  • 2 dl griljermel
  • 1 ts salt
  • 2 ss smør

Dipp:

  • 1 beger rømme
  • 3 ss finhakket gressløk
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • Litt grovkvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfilet i strimler.
  2. Bland griljermel, salt og pepper.Griljermel.JPG
  3. Vend kyllingstrimlene i sammenvispet egg og deretter i den tørre blandingen.Panert kylling_step.JPG
  4. Stek strimlene i smør eller olivenolje på middels varme i en stekepanne.
  5. Bland sammen ingrediensene til dippen og nyt.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler