Pølsebrød-toast på pinne
10 - 20 min
Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke
Pølsebrød til overs? Da er pølsebrød-toast på pinne en fin måte å bruke dem opp på! En sjarmerende og god snack som enkelt kan varieres,- og som faller i smak til både liten og stor.
Ingredienser
- 4 pølsebrød, vi har brukt Brioche Pølsebrød
- 4 skiver skinke eller pølse
- 1 Mozzarella
- Smør (kan sløyfes)
- 2 tomater
- 4 ispinner
Slik gjør du
- Varm opp vaffeljernet (vi har brukt et belgisk vaffeljern).
- Del pølsebrødene i to og smør begge sidene.
- Legg på skinke, tomat og skiver av mozzarella på den ene halvdelen.
- Trykk ispinnen godt ned i den andre halvdelen.
- Trykk sammen delene og stek i vaffeljernet til osten er smeltet og brødet har fått en fin gyllen farge.
Vel bekomme!