Oreoboller

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Oreoboller

10 - 20 min

Bursdag, Dessert

Oreokake har på kort tid blitt en av Norges mest populære kake, og det forstår vi godt. Kombinasjonen av oreokjeks, ostekrem og sjokolade er nærmest uimotståelig. Her får du oppskrift på fylte boller med smaken av oreokake.

Ingredienser

Melisglasur:

  • 1,5 dl melis
  • 1 ss vann

Oreokrem:

  • 1 pk oreokjeks
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss nøytral kremost
  • 2 ss sjokoladesaus

1 pk hveteboller

Slik gjør du

Melisglasur:
Lag glasur ved å blande sammen melis og vann. Glasuren skal være tykk, men flytende i konsistensen.

Oreokrem:
Knus oreokjeksene i en blender eller ved å legge kjeksene i en pose, og banke kjeksen med et kjevle.
Pisk sammen kremfløte, kremost og sjokoladesaus til du har en luftig krem. Ha 2/3 av kjeksen i kremen.

Del hvetebollene i to:
Fordel litt melisglasur over toppene og dypp de i resten av den knuste oreokjeksen.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler