Pina colada-pavlova

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Pina colada-pavlova

over 20 min

Bursdag, Dessert

En tropisk sommerflørt av en kake!

Ingredienser

  • 4 stk marengsbunn
  • 6 dl kremfløte
  • Kokkos-is
  • Kokkosflak
  • 2 ss vaniljesukker
  • 2 stk mango
  • 4 stk pasjonsfrukt
  • Mynte

Slik gjør du

  1. Pisk kremfløte med vaniljesukker.
  2. Del opp mango i skiver, og del pasjonsfruktene i to.
  3. Legg en marengsbunn på et kakefat og legg på noen kuler av kokos-is.
  4. Fordel krem over, legg på mangoskiver og press fruktkjøttet fra en halv pasjonsfrukt over.
  5. Legg på en marengsbunn til og fortsett til du har lagt is, krem, mango og pasjonsfrukt på alle fire marengsbunner. Pynt med ekstra kokos-is og litt mynte på toppen.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler