Gourmetloff med kokt egg

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Gourmetloff med kokt egg

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Matpakke

Koketips til egg: Ta utgangspunkt i romtempererte egg og ta egget størrelse med i betraktning når du setter koketiden.

Bløtkokt egg = 3 - 5 minutter

Smilende egg = 6 - 8 minutter

Hardkokt egg = 10 minutter

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skjær gode skiver av Bakerens Utvalgte Gourmetloff.
  2. Kok eggene med ønsket koketid - se beskrivelse for tips.
  3. Avkjøl eggene i kaldt vann, mens du moser avokado med gaffel som du smører på skiven. En salt og pepperdryss over,- om ønskelig.
  4. Skyll crispisalat og legg på avokadomosen, før du legger skiver eler båter av egg på skiven.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?