Marsipankake Fri for laktose og gluten 8bit

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Fryste kaker

Marsipankake Fri for laktose og gluten 8bit

Marsipankake Fri for laktose og gluten 8bit

En saftig 8bit marsipankake bakt uten gluten og laktose. Kaken består av tre lag sukkerbunn, og er fylt med bringebærsyltetøy og laktosefri krem, - trukket med ekte mandelmarsipan.

Kaken tines i kjøleskap i 10-12 timer før servering.

Holdbarhet fryst: Se dato etikett.

Holdbarhet tint: 4 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).

Marsipankake Fri for laktose og gluten 8bit finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Laktosefri fløtekrem består av:

(laktosefri fløte, sukker, glukosesirup, invertsukkersirup, vann, stabilisator (E407, E450, E339))

Glutenfri kakebunn består av:

(egg, sukker, mais-, tapioka- og risstivelse, vann, vegetabilsk emulgator (E471, E475), maltodekstrin, hevemiddel (E500, E450), naturlig vaniljearoma, salt, fortykningsmiddel (E412), farge (E160a, E101))

Marsipan består av:

(sukker, mandler (20 %), glykose, vann, soyamel, stabilisator (E420-sorbitol), invertsirup, pregelatinisert risstivelse, fortykningsmiddel (E412, E413, E414, E416), konserveringsmiddel (E202), invertase))

Bringebærsyltetøy består av:

(sukker, bringebær (40 %), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202))

Pynt kan bestå av:

(sukker, kakaomasse, kakaosmør, tapiokamel, vann, emulgator (E322 - soyalecitin), palmefett, farge (E120, E133, E160a, E162), vaniljearoma, antiklumpemiddel (E555), fortykningsmiddel (E414, E466), surhetsregulerende middel (E334), konserveringsmiddel (E202)).

Kan forekomme spor av: Gluten, hasselnøtter, valnøtter

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1351/323
Fett g
14.4
Mettede fettsyrer g
7.2
Karbohydrater g
44.5
Sukkerarter g
36.1
Kostfiber g
0.5
Protein g
3.4
Salt g
0.2

Vekt ca.: 920g