Fryste kaker
Marsipankake Fri for laktose og gluten 8bit
En saftig 8bit marsipankake bakt uten gluten og laktose. Kaken består av tre lag sukkerbunn, og er fylt med bringebærsyltetøy og laktosefri krem, - trukket med ekte mandelmarsipan.
Kaken tines i kjøleskap i 10-12 timer før servering.
Holdbarhet fryst: Se dato etikett.
Holdbarhet tint: 4 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).
Marsipankake Fri for laktose og gluten 8bit finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Ingredienser
Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.
Laktosefri fløtekrem består av:
(laktosefri fløte, sukker, glukosesirup, invertsukkersirup, vann, stabilisator (E407, E450, E339))
Glutenfri kakebunn består av:
(egg, sukker, mais-, tapioka- og risstivelse, vann, vegetabilsk emulgator (E471, E475), maltodekstrin, hevemiddel (E500, E450), naturlig vaniljearoma, salt, fortykningsmiddel (E412), farge (E160a, E101))
Marsipan består av:
(sukker, mandler (20 %), glykose, vann, soyamel, stabilisator (E420-sorbitol), invertsirup, pregelatinisert risstivelse, fortykningsmiddel (E412, E413, E414, E416), konserveringsmiddel (E202), invertase))
Bringebærsyltetøy består av:
(sukker, bringebær (40 %), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202))
Pynt kan bestå av:
(sukker, kakaomasse, kakaosmør, tapiokamel, vann, emulgator (E322 - soyalecitin), palmefett, farge (E120, E133, E160a, E162), vaniljearoma, antiklumpemiddel (E555), fortykningsmiddel (E414, E466), surhetsregulerende middel (E334), konserveringsmiddel (E202)).
Kan forekomme spor av: Gluten, hasselnøtter, valnøtter
Næringsinnhold og produktinformasjon
Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.
Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g
- Energi kj/kcal
- 1351/323
- Fett g
- 14.4
- Mettede fettsyrer g
- 7.2
- Karbohydrater g
- 44.5
- Sukkerarter g
- 36.1
- Kostfiber g
- 0.5
- Protein g
- 3.4
- Salt g
- 0.2
Vekt ca.: 920g