Fryste kaker
Fryst Napoleonskake 2pk
Klassikeren napoleonskake består av deilig vaniljekrem fylt mellom to lag med butterdeigsbunner. Toppet med melisglasur.
Opptiningstid: ca. 7 timer på kjøl.
Holdbarhet fryst: Se dato etikett.
Holdbarhet tint: 3 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).
Fryst Napoleonskake 2pk finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Ingredienser
Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.
Krem består av:
(vann, fløte, sukker, modifisert stivelse, mysepulver, kokosolje, konsistensmiddel (E450, E339, E516), geleringsmiddel (E401), farge (E160a), aroma)
Bunn består av:
(hvetemel, vegetabilsk fett og -olje (palme, raps), vann, salt, vegetabilsk emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), aroma, maltmel av bygg, melbehandlingsmiddel (E300))
Glasur består av:
(sukker, vann, maisstivelse, modifisert stivelse (E1450), glukose, stabilisator (E420, E418), vegetabilsk emulgator (E471, E475, E470a), aroma, fortykningsmiddel (E466), antioksidant (E330), bærer (E1520)).
Kan forekomme spor av: Egg, soya, nøtter
Næringsinnhold og produktinformasjon
Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.
Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g
- Energi kj/kcal
- 1138/273
- Fett g
- 16.5
- Mettede fettsyrer g
- 9.3
- Karbohydrater g
- 29.1
- Sukkerarter g
- 17.4
- Kostfiber g
- 0.4
- Protein g
- 1.8
- Salt g
- 0.3
Vekt ca.: 350g