Derfor bør du velge brioche

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Derfor bør du velge brioche

Glad i burger? Slik får du restaurantfølelsen på burgermåltidet du lager hjemme.

Du vet det fluffy og gylne brødet favorittrestauranten bruker på burger? Brødet du sannsynligvis tenker på, kalles brioche. Og det får du nå enkelt tak i hos KIWI, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris – sånn at du lett kan lage favorittburgerne hjemme. Bakehusets brioche-konsept inneholder to ulike varianter med burgerbrød, men også pølsebrød som kan ta et lettvint pølsemåltid til nye høyder.

Bakehusets nye serie høykvalitets burger- og pølsebrød er nemlig bakt for å gi deg det lille ekstra, og den eksklusive følelsen på ditt eget kjøkken.

Derfor bør du velge brioche_2.jpg

Se oppskriften: Cheeseburger med briochebrød

– Til forskjell fra andre burger- og pølsebrød i butikkhyllene, vil det skille seg ut på både utseende og smak, forteller Linn Hermansen, produktgruppesjef for pølse- og burgerbrød i Bakehuset.

Briocheserien lages med meierismør, noe som gir en luftig tekstur. Brødene bakes i former, for å gi den den perfekte størrelsen og formen.

– Vi har sett behovet for flere valgmuligheter, og ønsker å møte det ved å løfte kvaliteten på burger- og pølsebrød i matbutikken – og slik sette prikken over i’en på grillmåltidet, sier Hermansen.

Relevante produkter

Relevante artikler