Bryllupskaker bakt med kjærlighet

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Bryllupskaker bakt med kjærlighet

Kaker til en spesiell anledning! Bryllupskaken er en viktig del av den store dagen, gjerne med personlig preg og skreddersydd etter brudeparets smak og stil. Vi baker med kjærlighet - kun det beste er godt nok til den store dagen!

Våre konditorer baker kaker for hånd året rundt og bruker rene og naturlige råvarer for å fremheve ekte og tydelige smaker.

Klassiske og tradisjonelle bryllupskakevarianter og mer moderne og lekne varianter. Marsipankake, sjokoladekake, eller kanskje ostekake? Vi baker kaker etter brudeparets smak, med ønsket bunn, krem, syltetøy og annet innhold.

Kvalitetskake til den store dagen

Det bakes mange ulike og gode smakskombinasjoner i våre konditorier. Vi er opptatt av kvalitet, og er stolte av at vi lager kaker som både smaker godt og ser bra ut.

V2_Bryllupskaker_stotte_marsipan_.jpg

De fleste forbinder kanskje bryllupskaker med en bløtkake dekket i lekkert dekorert hvit marsipan, og gjerne lag på lag i stativ. Bakehuset baker mange varianter av den klassiske og tradisjonelle bryllupskaken.

V2_Bryllupskaker_stotte_samlekaker klassiske_.jpg

Mange vordende brudepar velger å sette sitt personlige preg på en klassisk kake, mens andre velger å sette sammen en egen variant. Kanskje har bryllupet egne farger eller pynt dere inspireres av, eller kanskje inspireres dere av årstiden som bryllupet skal stå?

V2_Bryllupskaker_stotte_samlebilde_sommerkaker_.jpg

Valgets kvaler - vi hjelper deg gjerne

Rund bryllupskake, hjerteformet bryllupskake. Bryllupskake i flere etasjer. Bryllupskake pyntet og dekorert med hjerter, ringer, blomster eller annen pynt. Valgmulighetene er mange. Våre konditorier kommer gjerne med anbefalinger og hjelper deg med din bryllupskake ut ifra dine behov og ønsker.

Send oss en uforpliktende mail om du har spørsmål om bryllupskaker. 
Vår mailadresse: kake@bakehuset.no
Bestillingsfristen på bryllupskaker ca. 14 dager i forkant av levering.

Våre bryllupskaker kan hentes ut i utvalgte butikker; MENY, SPAR, Joker, KIWI, Nærbutikken og Bunnpris. Bakehuset selger kakene til butikken, og det er butikken som endelig må bekrefte hva kaken vil koste til deg som forbruker.

Les mer om bryllupskakebestilling og våre bryllupskaker i brosjyren «Bryllupskaker til drømmedagen!» - klikk for å laste ned.

Bryllupskaker_forside.JPG

Relevante artikler